Mikä meitä oikein vaivaa?

Likimain kaikki amerikkalaiset ovat elintasopakolaisia. Ensimmäiset tulivat Euroopasta, mutta sitten kaikkialta maailmasta. Paikalliset alkuperäisheimot yrittivät puolustaa maitaan jousin ja keihäin, mutta hävisivät taiston. Suomalaisten esi-isät tulivat tänne myös elintasopakolaisina riistan perässä. He puolestaan ajoivat täällä olleet alkuperäisheimot Lapin perukoille ja vielä ottivat sielläkin maat haltuunsa valtiolle.

Nyt sitten amerikkalaiset vastustavat maahanmuuttoa ja vastustusta on laajalti myös Suomessa. Suomen tilanne on vain hyvin ristiriitainen. Suomessa syntyvyys vähenee ja megatrendiksi näyttää muodostuvan suomalaisten sukupuuttoon kuoleminen. Voimia riittää juuri ja juuri mielenosoituksiin kaduilla ja toreilla, mutta armeijaan saati lasten tekoon voimat eivät sitten riitäkään.

Pitkällä tähtäimellä siis suomalaiset ovat jäämässä vähemmistöksi isiensä maassa. Toivottavasti suomalaista vähemmistöä kohdellaan yhtä hyvin kuin ruotsalaisvähemmistöä ja pakkosuomi otetaan käyttöön kouluissa ja hallinnossa. Puhutaanko täällä sitten jatkossa englantia vai arabiaa, jää nähtäväksi.

Sitten on tämä amerikkalaisten Kivääriyhdistys. Sen edustaja totesi puheessaan, että aseistetun pahiksen paras vastavoima on aseistettu hyvis. Anna minun kaikki kestää! Tuhansia tapetaan vuosittain yksittäin ja joukoittain, eikä muutosta saa aikaan kukaan. Elävät Villin Lännen aikoja. Siellähän ratkaisi se, kuka nopeimmin ampuu. Ei se onko hyvis vai pahis.

Tässäkin on yhtäläisyyksiä Suomeen. Meillä hyviksenä itseään pitävä ay-liike on yleissitonut yrittäjäpahiksen niin, että yrittäjä ei voi toimia yrityksensä parhaaksi. Tästä systeemistä pidetään kiinni viimeiseen työpaikkaan! Mutta mitä väliä! Ansiosidonnaisella aloitetaan ja jatketaan sitten muilla päivärahoilla. Entä sitten yrittäjä? Millä hän puolustautuu, kun hänet on riisuttu aseista? Menee koti alta ja jos kantti kestää, niin yhteiskunnan tuilla mennään. Kaikilla vaan ei kestä. Eipä 1990-luvulla hallituksia kiinnostanut kuin pankkien pelastaminen. Ei kiinnostanut kuinka monen yrittäjän henki meni pankkien pelastamiseen.

Amerikoissa presidenttiehdokas Trump ei ole maksanut veroja 18 vuoteen. Meillä ay-liike ei ole maksanut veroja koskaan. Onko yleishyödyllistä se, että pannaan lakoilla maa polvilleen ja lakkojen kustannukset yritykset saavat maksaa itse. Tämä vaikuttaa kyllä vahvasti riistotoveruudelta. Rassaahan se vähän lakkokassoja, mutta niiden sijoitukset poikivat tuloja veroparatiisisijoituksissa. Olisikohan tämä sitä joukkokapitalismia?

No Jenkeissä on kaksipuoluejärjestelmä ja meillä monipuoluesysteemi. Tulokset näyttävät kuitenkin yhtä kehnoilta. Kummassakaan järjestelmässä ei oikein saada tarvittavia päätöksiä aikaan. Jenkeissä on kiväärimiesten lisäksi satoja muita kotiinpäin vetäviä lobbareita. Suomessa jarrumiehenä toimii mm. ay-liike. Sen päävihollinen on yrittäjä, johon ei voi mitenkään luottaa. Konetuliaseena toimii kolmikanta konsensus, lakko, tukilakko jne.

No järjestelmä puolustautuu sillä, että kansa on tyhmä, kun se valitsee edustajikseen osaamattomia, epäpäteviä ja omaa etuaan ajavia. Tämäkin on hitonmoinen valhe! Suomessa puolueet asettavat itse ehdokkaansa. Se ei muuta asiaa, että joissakin puolueissa äänestetään ehdokkaista, jotka kuitenkin puolueen järjestö on nimennyt. Sitä paitsi äänten laskentaa ei valvo mikään puolueeton taho. Näin kansalle ei anneta vaihtoehtoja.

Kun tähän vielä lisää munattoman YK:n, joka alkaa olla samassa tilanteessa kuin Kansainliitto eli edeltäjänsä, niin ei tilanne hyvältä näytä. YK on ylennyt kykenemättömyytensä tasolle. Turvallisuusneuvostossa ei ole konsensusta, siellä on VETO-oikeus. Se estää kaikkien konfliktien päättämisen. Veto-kortit heiluvat täysin oman vallan ja taloudellisten etujen mukaan. Ihmishengistä ei mitään väliä.

Tämän perusteella voi todeta, että ihmiskunta on täysin kykenevä tuhoamaan itse itsensä.

Mitä hittoa ihmiskunnalle, siis meille, on tapahtumassa?

Hamish McTavis

Comments are closed.


WP Login