Muukalaisvihamielisille

Sotien jälkeen Suomessa rakennettiin rintamiestaloja, asutettiin karjalaistiloja ja tehtiin lapsia. Slogan oli silloin: yksi äidille, yksi isälle ja yksi lapsi Isänmaalle. Joskus saattoi lipsahtaa jokunen lapsi naapurin isännällekin, mutta sitähän on tapahtunut jo aikojen alusta. Tällä tavoin syntyivät suuret ikäluokat, jotka sitten alkoivat rakentaa hyvinvointivaltiota Ruotsin malliin. Tämä johti siihen, että ei jäänyt aikaa tehdä riittävästi lapsia eläkepäivien turvaksi. Jahdattiin hampaat irvessä taloudellista hyvää ja yritettiin rakentaa Suomi valmiiksi yhden sukupolven voimin, vaan kuinkas kävi?

Nyt meillä on kirjoitettu kirja Ryssänä Suomessa. Siinä eräs maahanmuuttaja kuvaa oloaan Suomessa maahanmuuttajan näkökulmasta. Jonkun olisi kuitenkin syytä kirjoittaa kirja Köyhänä Suomessa, eli miltä tuntuu olla köyhänä ja syrjäytyneenä ns. hyvinvointi Suomessa. Kirja voisi olla karua kertomaa siitä, miten hyvinvointiyhteiskunnan rakentaminen epäonnistui. Saatiinkin aikaan yhteiskunta, jossa rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät, eläkepommi on räjähtämässä suurten ikäluokkien silmille ja syntyvien määrä ei riitä edes vanhusten saattamiseen kunniallisesti hautaan.

Jotta kansakunta pysyisi jotenkin raiteillaan, niin väkeä on saatava lisää. Ja nyt sitten seuraa kikkelikortti kaikille rasisteille ja muukalaisten vihaajille: turvat tukkoon ja lasten tekoon. Siinä olisi nyt kikkeleille oikeaa ja tarpeellista käyttöä. On siis kaksi vaihtoehtoa hedelmällisessä iässä oleville. Ellette joutuin ala tehdä lapsia, niin on parasta unohtaa rasistiset mielipiteet, koska joudutte viimeisien elinpäivien aikana vihaamienne muukalaisten käsiin ja hoidettaviksi. Siinä tilanteessa ei ole enää vaihtoehtoja.

Comments are closed.


WP Login