Hyvää Joulua ja parempaa Uutta Vuotta

Ensimmäinen blogi-vuosi alkaa olla pulkassa. Vaikka lukemattomia on huomattavasti enemmän kuin blogia lukeneita, niin voi vai pahoitella sitä, mitä lukemattomat ovat menettäneet. No blogeissahan on se hyvä puoli, että jutut säilyvät. Kiitän kaikkia lukeneita. Olisin ollut hyvin kiitollinen palautteesta. Palautetta on kuitenkin valitettavasti tullut vain epämääräisiltä venäläisiltä palvelimilta ja potenssilääkkeitten tarjoajilta. On jokseenkin huvittavaa, kun suomalaiseen tekstiin tulee englanninkielistä palautetta, jossa tekstiä kehutaan.

Tosin Venäjältä on tullut asiallistakin palautetta, joka on kohdistunut netissä olevaan venäjänkieliseen versioon Metsästä markkinoille kirjaani. Kirja on nyt luettavissa myös www.ruslania.com –sivustoilla. Siellä lukijoita on ollut jo useita satoja.

Tämä vuosi ollut julmaa talouden alaspäin menoa, eikä ensi vuosikaan näytä kovin kaksiselta. Valitettavaa on, että tilastotieteilijät ovat päättäneet suorittaa BKT:n vertailua vai edelliseen vuoteen. Selkeämpää olisi verrata normaaliin vuoteen tai edelliseen huippuvuoteen. Mutta näillä mennään. On vain oltava tietoinen ja valppaana aina, kun käsitellään tilastoja. Valhe, emävalhe ja tilasto pitää edelleen paikkansa. Tilastojen tulkinta on aina tulkitsijan silmässä.

Comments are closed.


WP Login