Veronkorotuksia rikkaille

Meidän toteemikasvoinen pääministerimme on ehdottanut Kepun puoluekokouksessa sotakorvausveroa talvisodan hengessä. Aika kepuli ehdotus, mutta sopii kuitenkin hyvin ajan henkeen. Ettei vaan olisi tullut ammuttua omaan jalkaan? Kääntäenhän tämä ehdotus merkitsee sitä, että Kepun jäsenet ovat sitä köyhää porukkaa, joka jää rikkaiden veron ulkopuolelle. Toivottavasti Matti tarkisti asian ennen ehdotustaan, muuten voi tulla puoluekokouksessa kenkää isänniltä.

Jos nyt muutenkin aloitettaisiin vähän vaatimattomammin. Aloitetaan vaikka siitä, että Kepu nostaa jäsenmaksujaan niin paljon, ettei tarvitse käydä vaalirahoja hakemassa veronmaksajien taskusta. Keskustahan ei itse asiassa ole puolue vaan ammattiyhdistysliike, joka ajaa samoja asioita kuin MTK. Näin on ollut Maalaisliiton ajoista alkaen. Kepu toimii siis ikään kuin MTK:n jatkeena eduskunnassa ja hallituksessa. Ammattiyhdistysliikkeen poliittisina edustajina puolestaan toimivat vasemmisto ja demarit, joita ay-liike rahoitti vaaleissa.

AY-liike kerää rahat yleensä jäsenmaksuina ja ne jäsenet, jotka eivät halua osallistua politiikan kustantamiseen, voivat aina erota. Kepu sen sijaan kerää vaalirahat peliyhtiöstä ja valtionavustuksista omien edustajiensa avulla. Se on ollut vallanhuipulla niin pitkään, että on pystynyt rakentamaan varsinaisen mustekalan, josta 007 ei olisi pystynyt ottamaan selvää. Siksi olisikin selvempää, että jäsenmaksuja nostettaisiin. Me veronmaksajat emme nimittäin voi oikein luottaa siihen, että veronkorotukset menisivät oikeisiin tarkoituksiin eivätkä Kepun vaalilaariin.

Comments are closed.


WP Login