Saatanalliset säkeet

Ylivieskassa kauppias pyysi naapurikoulun kouluavustajaa katsomaa valvontavideolta onko kaupasta tuotteita anastava nuori koulun oppilaita. Tästä joku toimittajan planttu Kalajokilaakso-lehdestä intoutui soittamaan poliisille, lääninhallitukselle ja tietosuojavaltuutetulle. Hän nosti asiasta kansallisen kohun. Olisi kuulemma protokollan mukaan pitänyt soittaa ensin poliisille, joka olisi sitten hakenut kouluavustajan laitokselle katselemaan nauhoja. Ja sitten vielä valitetaan poliisien ja lääninhallitusten resurssipulaa.

Samaan aikaan naapurissa poliisilaitoksen vieressä olevassa tehtaassa oli käytetty vuosikausia vietnamilaista orjatyövoimaa. Siihen ei puuttunut lehdistö, ei kansalaiset, ei poliisi eikä Työsuojelupiiri. Mikä ihme tätä kansaa vaivaa? Jos koulussa ei saa kasvattaa lapsille, mikä on oikein ja mikä väärin, niin näistä kansakunnan toivoista tulee samanlaisia kansakunnan toivottomia, joita nyt on Arkadian mäki täynnä. Ei osata erottaa enää oikeaa väärästä. Ehdotan Suomen luterilaiselle kirkolle, että pitävät eduskunnan kuppilassa kinkerit, jossa kerrataan kymmenen käskyä.

Kouluissa saa nykyään alaluokkalaisetkin potkia opettajia munille ja jos eivät ylety, niin opettajan on käytävä polvilleen, jotta pienimmätkin ylettyvät. Kun opettaja sitten alkaa kiljua tuskasta, niin heti mennään valittamaan viranomaisille, että siellä se kiljuu oppilaille ja häiritsee koulurauhaa. Mikä tätä kansaa oikein vaivaa? Antakaa opettajille edes järjestysmiesoikeudet, että voivat jotenkin suojata omaa yksityisyyttään, jota heillä ei nykyisin ole.

Kaikki tämä on seurausta lakien säätämisestä hippikulttuurin kautena, joka vaihtui nopeasti juppikulttuuriksi. Hippikulttuuri salli kaikkien kukkien kukkia vapaasti. Sen rekyylinä syntynyt juppikulttuuri salli vain omien kukkien kukkia naapurien kukista viis. Kun nämä sotkettiin sosialismiin, saatiin aikaan yksityisyyden suoja, jossa viis veisattiin yhteisöllisyydestä. Laki suojaa nyt kaikkia rikollisia pienistä suuriin yhteisön kasvattavalta vaikutukselta. Maalaismaisemassa kylä kasvatti omat kakaransa, mutta nyt lapsia ei saa kovistella, vaikka tulisi kirveestä päähän. Kadulla ei voi mennä heikompaa puolustamaan, auto pitää antaa varkaalle ja luottokortit mukaan, varasta ei saa häätää omasta kodistaan, mutta poliisi ei saa tulla yksityisalueelle ilman lupaa…

Härmässä häät oli kauhiat, siellä ryypättiin ja tapeltihin… Joten ei muuta kuin turpiin vaan ja onnea… Tairampa ryhtyä häjyyks, kun niillä on yksyityisyyren suoja.

Comments are closed.


WP Login