Eturauhasvaivat

Eturauhasvaivoista ovat avautuneet jopa entiset ministerit. Naiset kiittelivät vuolaasti ex-ministeri Anderssonia hänen ”paljastuksistaan”. Ilmeisesti asia sattui naisväen omaan nilkkaan. On nimittäin tutkimuksin todistettu, että sukupuoliaktien väheneminen tai suorastaan loppuminen kokonaan, johtaa eturauhastauteihin ja mahdollisesti jopa syöpään. Muutama sukupolvi sitten miehet ehtivät kuolla ennen, kuin sukupuolinen kanssakäynti totaalisti lopahti. Vaan nyt on toisin. Charlie Chaplin ja useat muut ovat siittäneet lapsia vielä yli 80-vuotiaina. Tällä perusteella näyttäisi siltä, että mies säilyy siitoskykyisenä koko ikänsä.

Tässä tullaan varsinaisen asian ytimeen. Jokainen tietää, että maitokin happanee, jos sitä pidetään ruumiinlämmössä päivä tai päiviä. Miksi siis siemennesteelle ei tapahtuisi samoin samoissa olosuhteissa? Bakteeritoiminta hoitaa loput. Jos miehen testosteronitasot ovat kohtuulliset, niin halukkuutta seksiinkin löytyy. Naisilla taas kehitys kulkee täysin päinvastaiseen suuntaan. Vaikka halut säilyisivät kuten miehillä, niin limakalvojen kuivuminen aiheuttaa ongelmia. Ainakin romantiikka lopahtaa siinä vaiheessa, kun siirrytään voiteluvaiheeseen, vaikka ei käytettäisikään perinteisiä rasvaprässejä. Siinä vaiheessa, kun voiteluriitti on suoritettu, mies on joko nukahtanut tai valmius aktiin on kadonnut.

Tällainen kohtaamisongelma siis aiheuttaa tulevaisuudessa yhteiskunnalle yhä suurempia kustannuksia. Vaikka korjaavista leikkauksista siirryttäisiin suoraan kuohitsemiseen, niin rahaa palaa yhteiskunnalta. Pitää siis etsiä vaihtoehtoja. Pitäisikö järjestää naisille neuvoloita, joissa asiaa koetettaisiin auttaa? Voitaisiinko löytää hoitoja, joilla tämä kuivumisilmiö voitaisiin korjata? Lääketieteellinen tutkimus kulkee tässäkin pahasti jälkijunassa, koska ilmeisesti vanhat asenteet estävät edes ajattelemasta asiaa. Lapset ajattelevat, että vanhempien seksi loppuu siihen, kun heidät on saatettu maailmaan. Välisukupolvi taas pitää yli kuusikymppisten seksiä vastenmielisenä.

Yksi nopea ratkaisu asiaan kuitenkin on ja sitä käytetään muualla maailmassa laajamittaisesti. Saksassa on ihan valvottuja paikkoja joiden nimi näkyy jopa mainosvaloissa. Nämä Eros-centerit työllistävät paitsi saksalaisia niin myös maahanmuuttajia. Siellä voi ukko kuin ukko käydä vaivihkaa purkamassa paineet ja ennalta ehkäistä eturauhassairauksiaan. Suomalainen tekopyhä yhteiskunta on estänyt lailla seksin ostamisen samalla aiheuttaen lisääntyvää eturauhasepidemiaa miehille. Nainen saa siis myydä, mutta mies ei saa ostaa. Tämä aiheuttaa nimenomaan ongelmia seniorimiehille, joilla on vapailla markkinoilla hyvin vaikeaa saada seksiä ilman rahaa. Näin yhteiskunta altistaa vanhenevat miehet tautiriskeille.

Tästä johtuen seksin osto pitäisi sallia ainakin yli 60-vuotiaille, huolimatta siitä, että jätevesilaissa puhutaan vain yli 68-vuotiaista. Samalla pitäisi poistaa myös rangaistusuhka ulkomailta terveydellisin perustein seksiä hakevilta. Mikäli rokote eturauhasvaivoja vastaan keksitään tai ikääntyvien naisten seksiä vaikeuttaviin ongelmiin löydetään ratkaisu, seksinostokieltoa voitaisiin harkita uudelleen.

This entry was posted on Tuesday, November 2nd, 2010 at 10:32 am and is filed underPakinat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed. Edit this entry.

Comments are closed.


WP Login