Homofobia

Lääkärinä Räsäsen pitäisi tietää, että homoutta vastaan ei ole rokotetta. Kristittynä hänen pitäisi tietää, että jos Jumala ei olisi hyväksynyt homoutta, hän ei olisi luonut homogeeniä. Tarina miehen ja naisen välillä solmittavasta avioliitosta antiikin tarua, koska nainen luotiin vasta miehen kylkiluusta. En usko tähänkään täysin, vaan epäilen kirkon väliintuloa. Paljon uskottavampaa on, että mies on luotu naisen kylkiluusta tai jumalallisesta siemenestä kuten Jeesus. Jotkut kirkolliset liikkeet sallivat avioliiton omille papeilleen jotkut taas eivät. Katolisen papiston pedofilia on ollut suurelta osin homoutta. Euroopan hoveissa puolestaan käytettiin vuosisatoja nuoria poikia kuninkaitten sukupuolisten tarpeiden tyydyttämiseen.

Olen itse joutunut työurani aikana tekemisiin homojen kanssa. Heitä on ollut esimiehinä, kollegoina ja myös asiakkaina. Kaikki ovat olleet poikkeuksellisen lahjakkaita ihmisiä. Ainoastaan yhden kerran olen joutunut heittämään Messuhallin kulmalla yhden Finnairin stuertin taksista ulos. Hän tunki Marskin tolpalta samaan taksiin ja alkoi ehdotella sopimattomia. Sanoin hänelle, että ole onnellinen uskossasi, mutta älä tyrkytä minulle. Ei uskonut, niin piti poistaa taksista.

Kirkko on muunnellut raamatullisia kirjoituksia omien tarpeidensa ja tavoitteidensa mukaisiksi. On olemassa historiallista näyttöä siitä, että Jeesuksella olisi jälkeläinen. Tämä kuitenkin salattiin, koska haluttiin pappien elävän selibaatissa, jotta naiset voitaisiin pitää erossa uskon asioista. Jos kuitenkin Jeesuksella on perillinen, niin hänen geeninsä elää vahvasti keskuudessamme ja saattaa syntyä Raamatun ennustuksen mukaan uudelleen. Ratkiriemukkaitakin hetkiä on heidän kanssaan ollut ja aina ilman pelkoa tulla raiskatuksi.

Kun muutimme aikoinaan Englantiin, niin pari päivää muuton jälkeen ovikelloa soitti paikallisen seurakunnan pappi. Hän toivotteli meidät tervetulleeksi ja esitteli seurakunnan sekä tärkeimmät sosiaaliset palvelut paikkakunnalla. Käynnistä ei tarvinnut maksaa mitään, vaikka Englannin kirkko ei saa pakollisia kymmenyksiä mistään. Koko toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja lahjoituksiin. Tämä kuitenkin lähentää kirkkoa ja seurakuntalaisia toisin kuin Suomessa, missä kymmenykset tulevat kuin Manulle illallinen. Suomessa kirkko kerää ensin verot, eikä edes multiin pääse ilmaiseksi.

Ihminen on 2-tyhannen vuoden aikana kokenut melkoisen evoluution. Kirkon olisikin syytä miettiä, miten olosuhteet ovat tuona aikana muuttuneet. Voihan sitä tietenkin odotella siihen asti, että joku naulaa uudet teesit kirkon oveen.

Comments are closed.


WP Login