Kirotut kalsarit

Miehet ostavat kalsareita yleensä vain tarpeeseensa – ainakin vanhemmat miehet. Siksi niitä ostetaan melko harvoin. On oikeastaan vain kaksi syytä ostaa kalsareita. Jos on päässyt käymään niin, että pesuaineet ovat harventaneet kalsarien kudokset niin, että ne alkavat hajota päälle, niin tulee asiaa kauppaan. Toinen on yksilön sivuprofiilin voimakas muuttuminen. Yleensä se tapahtuu vain eteenpäin eli painopiste siirtyy niin sanotusti etuakselille. Tutkimusten mukaan miehet eivät juurikaan osta itse kalsareitaan, vaan yleensä vaimot ja hyvin harvoin tyttöystävät. Tyttöystävän ostaessa kalsarit on yleensä kyseessä vihje, ei niinkään välttämätön tarve.

Jostain kummallisesta syystä miesten kalsarien mallit ovat alkaneet muuttua. Jäljitin tämän muutoksen 1990-luvun lama-aikaan. Ensin miesten kalsareista katosivat viilot. Viilo sanalle on nykyisin joku hienompikin nimi, mutta minulle viilo on viilo. Joko suunnittelija ei tunne miehen anatomiaa lainkaan tai sitten syy johtuu kovasta kilpailusta. Tämän kauden jälkeen viilot onneksi palasivat, mutta niitä oli lyhennetty puolella entisestään. Nyt viilon alareuna ulottuu noin kaksi senttiä navan alapuolelle.

Vähänkin miehen anatomiaa tunteva tietää, että eihän sellaisesta viilosta voi millään kusta. Se on täysin fysiikan lakien vastaista. Virtsa kuten vesikin virtaavat yleensä alaspäin ei ylämäkeen. Tällainen suunnittelu on hanurista ja lisäksi se on lainvastaista. Tällaisia kalsareita käyttävän on ensin riisuttava päällyshousunsa ja sitten vielä kalsarinsa niin, että perse on paljaana, jos nimittäin aikoo käyttää pisuaaria. Itsensä paljastaminen on tietääkseni julkisissa vessoissa kiellettyä ja saattaa johtaa sakkoihin. Onneksi ollessani Ruotsissa töissä viilot olivat vielä kunnollisia.

Ovatko nykyisten kalsareiden suunnittelijat naisia, jotka eivät ole koskaan uskaltaneet katsoa alastonta miestä edes kirjoista, vai onko syynä taas joku säästökampanja. Veden heittäminen on tehty miehille erinomaisen vaikeaksi ja kiusalliseksi. Jos joku tietää missä valmistetaan kunnollisia kalsareita, niin ilmoittakaa ihmeessä. Onhan niitä tietysti stringien ja muidenkin ihmeellisyyksien käyttäjiä – paljon onnea heille. Olin tässä Virossa kylpylässä ja otin hieronnan. Siellä oli filippiiniläinen mieshieroja, joka ensimmäiseksi käski minun vaihtaa omat kalsarit stringeihin. Hieronta oli ihan hyvä, mutta kyllä minulla oli oikea suora koko ajan valmiina.

Comments are closed.


WP Login